5 vragen over duurzaamheid aan ondernemer Robin Batens van Mansion24

Waar vind je kleding, cadeaus en alle andere dingen in Apeldoorn die je nodig hebt die gemaakt zijn onder goede omstandigheden voor mens en milieu? En waar drink je tussendoor een kopje verantwoorde koffie en eet je een lekker biologisch broodje? Op al die vragen geeft de Eerlijk Winkelen route Apeldoorn antwoord. Inmiddels zijn er ruim dertig ondernemers aangesloten bij Eerlijk Winkelen. Maar wie zijn ze en waar dromen ze van? Je leest ’t hier! 

Deze week: Robin Batens, eigenaar van Mansion24.

Je hebt drie woorden om je zaak te omschrijven. Welke kies je?

interieur Mansion24“Oprecht, smaakvol en creatief.”

Waar ben je het meest trots op?

“Drie jaar geleden is mijn droom ontstaan om meer te zijn dan een mannenkledingwinkel. Wij combineren het met muziek, een bar, een kapper en events. Dat dit kan én werkt in Apeldoorn is iets waar ik trots op ben.”

Bij de term Eerlijk Winkelen denken mensen misschien niet gelijk aan hippe producten. Hoe zorg je ervoor dat jouw producten toch onder de aandacht komen van het grote publiek?

“Door te weten wie je publiek is. Bij ons gaat het niet om hipheid, maar om producten met smaak.”

Wat is je droom voor Mansion24?Terras Mansion24

“Dat we blijven doen waar we plezier in hebben.”

Zonder welk Eerlijk Winkelen-product ga je ’s ochtends de deur niet uit?

“Een kop fairtrade koffie van Bosbrand!”

Waanzin Woensdag: een onmogelijk dilemma

Als variant op het bekende ‘Duivelse Dilemma’ leggen we de ondernemers ook een onmogelijke vraag voor. Uiteraard moéten ze kiezen. Aan Robin vroegen we: ‘Of de helft van je winkelruimte inleveren of alle platen die je verkoopt zijn van dezelfde artiest.’

Kan ik gewoon niet de bovenste meters van mijn winkelplafond inleveren? Dan maken we het compacter en worden de energiekosten lager!”

 

Beeld: Mansion24 

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.