5 vragen over duurzaamheid aan ondernemers Gerwin & Paula Sanders van restaurant Twenty2

Waar vind je kleding, cadeaus en alle andere dingen in Apeldoorn die je nodig hebt die gemaakt zijn onder goede omstandigheden voor mens en milieu? En waar drink je tussendoor een kopje verantwoorde koffie en eet je een lekker biologisch broodje? Op al die vragen geeft de Eerlijk Winkelen route Apeldoorn antwoord. Inmiddels zijn er ruim dertig ondernemers aangesloten bij Eerlijk Winkelen. Maar wie zijn ze en waar dromen ze van? Je leest ’t hier! 

Deze week: Gerwin & Paula Sanders, eigenaren van restaurant Twenty2 in het Proefstraatje.

 Je hebt drie woorden om je zaak te omschrijven. Welke kies je?

Twenty2“Culinair, passie voor het vak, streekproducten.”

Waar ben je het meest trots op?

“Dat we inmiddels al 8 jaar bestaan in Apeldoorn en dat we daarvan al zeven jaar een Bib Gourmand van de Michelin hebben. Dit staat voor een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.”

Bij de term Eerlijk Winkelen denken mensen misschien niet gelijk aan hippe producten. Hoe zorg je ervoor dat jouw producten toch onder de aandacht komen van het grote publiek?

“We hebben een mooie website, doen veel op sociale media en natuurlijk doet de mond-op-mondreclame van onze gasten heel veel. Verder doen we regelmatig leuke acties en proeverijen om zo meer aandacht te krijgen.”

Wat is je droom voor Twenty2? Twenty2

 

“Twenty2 ís al onze droom. Maar natuurlijk zijn er altijd nog meer dromen: we hopen op nog meer gasten en dat we nog een keer een Michelinster binnenhalen als eerste restaurant in de Apeldoornse binnenstad.”

 

Waanzin Woensdag: een onmogelijk dilemma

twenty2Als variant op het bekende ‘Duivelse Dilemma’ leggen we de ondernemers ook een onmogelijke vraag voor. Uiteraard moéten ze kiezen. Aan Gerwin en Paula vroegen we: elke dag uit pakjes en zakjes koken of nooit meer een wijntje serveren tijdens het diner?

“Uit pakjes en zakjes koken is helemaal niet ons ding… Maar nooit meer een wijntje aan de gasten serveren wordt lastig omdat we juist bekend staan om onze mooi wijn-spijs combinaties.”

 

 

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.