5 x de leukste flexwerkplekken in Apeldoorn en omgeving

Een goede kop koffie, wat ruimte om je laptop kwijt te kunnen en goede wifi: meer heb je als ZZP-er eigenlijk niet nodig. Maar wat zijn nou leuke en fijne flexwerkplekken in Apeldoorn? We selecteerden er vijf, verspreid over Apeldoorn. 

1) Statie 

flexwerkplek Statie

Wil je later op de dag nog met het openbaar vervoer naar een klant elders in het land of kom je juist terug van een klantbezoek? Schuif dan gezellig aan bij een flexwerkplek van Statie. Zowel beneden als beneden zijn er relaxte flexwerkplekken. Uiteraard is er gratis wifi en stroom om je laptop of telefoon op te laden. Trek gekregen? Trakteer jezelf dan op iets lekkers!

2) Plek 

PlekHet is dé broedplek voor creatieve en innovatieve ondernemers: het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg. En hoe fijn is het om daar af en toe te kunnen flexen? Daarom vind je aan het Industriestraatje, Gebouw 16, Plek. Hier huur je vanaf 50 euro een compleet gefaciliteerde werkplek met wifi en gratis koffie/thee. Daarnaast krijg je 15 % korting op bijeenkomsten bij Plek.

3) Lab55 

Het is één van Apeldoorns bekendste werkgevers: Centraal Beheer. Maar wist je dat je er ook als zzp-er terecht kunt om te flexwerken? Lab55 zit in het Ontmoetingsgebouw en kenmerkt zich door een open en groene omgeving. Een prima plek om te (net)werken dus. Meld je van tevoren wel even aan via Seats2Meet. Ook makkelijk: de brasserie, het bedrijfsrestaurant en een luxe koffiebar bevinden zich in hetzelfde pand. Dat wordt smullen!

4) Het Nieuwe Kantoor

flexwerkplek bij HNK

Met zijn grote hoogte is het een echte blikvanger, de locatie van Het Nieuwe Kantoor in Apeldoorn-Noord. Het is niet alleen de thuisbasis van meerdere bedrijven, maar ook een prima plek om te flexwerken.  Zo kun je terecht in het sociale hart: een gezellige ruimte met verschillende werkplekken. Wil je liever een eigen kantoor? Huur dan een Managed office. Je huurt al een flexplek vanaf 2,75 euro per uur.

5) Mr.Green

Mr.Green is een concept waar (flex)werken, vergaderen én goed eten samenkomen op één locatie. Het is een moderne en inspirerende ontmoetingsplek om de dag te beginnen, te onderbreken of af te sluiten. Daarnaast is Mr.Green goed bereikbaar: je vindt deze werkplek aan de Wapenrustlaan 11.

 

Heb je nog goede aanvullingen? Laat het ons dan weten

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.