5x koninklijke stempels

Het predicaat ‘Hofleverancier’ krijg je niet zomaar… Het is een eer die uitsluitend te beurt valt aan bedrijven die ten minste honderd jaar oud zijn én een zeer goede reputatie in de regio hebben.

Het bedrijf moet hiervoor zelf een verzoek indienen waarin onder andere de historie en het ontstaan van het bedrijf een rol spelen.

Wij zijn erg trots op al deze bedrijven! Hieronder lichten wij vijf bedrijven uit, maar hier vind je alle bedrijven in Apeldoorn met dit predicaat.

#1 Bakkerij Van Der Wal Jolink

In Apeldoorn en wijde omgeving staat deze bakkerij al jaren bekend als de bakker van het lekkerste brood. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Dat kan alleen door jaar in jaar uit elke dag weer met de meest toegewijde vakmensen een topprestatie te leveren.

#2 Oxener sinds 1905

Oxener is al meer dan 100 jaar een begrip in Apeldoorn en omgeving. De inspirerende collectie omvat schoenen voor dames, heren en kinderen. Het predicaat ‘Hofleverancier’ staat garant staat voor kwaliteit & soliditeit.

#3 Constructie- en lasbedrijf Besaris

Besaris, het constructie- en lasbedrijf aan de Lage Brink, mag zich sinds vrijdag 5 november 2021 hofleverancier noemen. Wat in 1920 begon als een smederij, is uitgegroeid tot een bedrijf met drie hallen, van in totaal 2500 vierkante meter.

#4 Juwelier Mulderij

Juwelier Mulderij is met zijn fraaie juwelierszaak aan de Koninginnelaan gevestigd. De stijlvolle etalages tonen je een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan sieraden en horloges. Als geen ander weten zij hoe belangrijk de aanschaf van een nieuw juweel voor jou is.

#5 Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Bilderberg Hotel De Keizerskroon ligt naast Paleis Het Loo en was vroeger persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina. In de luxe hotelkamers en suites is het vorstelijk vertoeven. In het restaurant Kingstreet geniet je van prachtige slow food gerechten.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.