Ontdek de natuur en cultuur in de stad!

"Rondje Cultuurkwartier" en "Stadsnatuur"

Apeldoorn audiotours

Laat Apeldoorn je verrassen tijdens deze audiotours! Het mooie aan deze exposities is dat ze niet aan onze openingstijden gebonden zijn en op elk moment van de dag gelopen kan worden. Wordt wakker met een meeslepende tour of bewandel een route net voor het slapen gaan. Ontdek de kunst wanneer jij wil!

Ontdek onze stadsnatuur

Ga op pad met Anton Dekker, Apeldoorns voornaamste boomspecialist en ontdek de connectie tussen stad, kunst en natuur. Want de stadsnatuur in Apeldoorn is bijzonder en het waard om bij stil te staan. In de audiotour ‘Stadsnatuur’ van ACEC leer je in een wandeling van drie kilometer alles over de indrukwekkende technieken en onbezongen helden die het Apeldoornse groen in leven houden. Zo leer je in deze wandeling meer over Apeldoorns bekroonde boombunkers, de Valentijns linde met een onzichtbaar kunstwerk en het Stationsplein — de Veluwe in het klein.

Instructies: de route begint bij ACEC aan de Roggestraat 44, achter het Cultuurkwartier. Je start de tour door de QR-code op de Stadsnatuur poster te scannen.

Audiotour Stadsnatuur

Audiotour Stadsnatuur

Rondje Cultuurkwartier

Meedogenloze krakers, vrijgevige zeehelden en geslepen kunstenaars; ontdek hun verhalen tijdens het Rondje Cultuurkwartier. Deze audiotour neemt je mee naar buiten waar je in een wandeling van 45 minuten meer dan 10 indrukwekkende kunstwerken vindt.

In deze tour neemt de Apeldoornse kunstenaar Jasper van der Graaf je mee langs kunst in de openbare ruimte en vertelt de verhalen achter de werken; wie maakte het, waarom staat het hier, maar ook opvallende weetjes die je een nieuwe kijk geven op kunstwerken die je misschien wel dagelijks ziet.

Ontdek werken van Ossip Zadkine, Erzsébet Baerveldt en 12 andere kunstenaars in deze audiotour. De audiotour brengt je verhalen die je bewegen, letterlijk en figuurlijk.

Instructies: de route begint bij ACEC aan de Roggestraat 44, achter het Cultuurkwartier. Je start de tour door de QR-code te scannen.

Audiotour Rondje cultuurkwartier

Audiotour Rondje cultuurkwartier

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.