Zeg je Apeldoorn, dan zeg je Paleis het Loo, de Julianatoren of de Apenheul. Maar wist je dat Apeldoorn ook de thuisbasis is van heel veel mooie technische werkgevers? En die zijn op zoek naar jou! Dus heb je een MBO, HBO of universitaire opleiding afgerond en zoek je een baan in techniek? Kijk dan snel wat we je te bieden hebben!

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Gevestigd in Apeldoorn, maar vaak (inter)nationaal aan het werken aan mooie, innovatieve opdrachten. Dat is wat KIWA, Remeha, Hollander Techniek en Hamer met elkaar gemeen hebben. Ze hebben samen één missie: jou enthousiasmeren om bij hen aan de slag te gaan. Daarom geven jouw potentiele nieuwe collega’s je hier graag een kijkje achter te schermen. Ze laten zien hoe hun werkdag er uit ziet, maar ook hoe het is om in Apeldoorn te wonen.

Want Apeldoorn heeft naast heel veel technische topwerkgevers nog zo veel meer te bieden! Denk aan de mooiste plekken voor je hardlooprondje, mountainbikeroutes door het royale groen, een levendige binnenstad en alle ruimte voor je gezin. Eerst zien, dan geloven? Bekijk dan de video!

Ja, deel direct mijn gegevens met recruiters!

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.