Apeldoorns bedrijf FuturumShop grootste webshop van Gelderland

FuturumShop is de grootste webshop van Gelderland volgens de nieuwe Twinkle100. De online specialist voor wielrenners en mountainbikers staat op positie 54 in de top 100 van de grootste webshops van Nederland. Daarmee behaalt de onderneming uit Apeldoorn de hoogste positie in Gelderland.

De Twinkle100 rangschikt jaarlijks de grootste online verkopers in Nederland naar omzet. Afgelopen week is de twaalfde editie gepresenteerd in Utrecht. De lijst wordt aangevoerd door Bol.com met een omzet van € 1,6 miljard. FuturumShop staat vanaf de eerste editie van de Twinkle100 onafgebroken bij de 100 grootste webshops en behaalt tijdens haar 20-jarig bestaan de hoogste positie ooit.

Beste webshop van Nederland

De omzetgroei van FuturumShop gaat hand in hand met de excellente service, welke al jarenlang door vele klanten gewaardeerd wordt. Afgelopen dinsdag won FuturumShop de ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands 2019 – 2020’ in de categorie ‘Fietsen’. FuturumShop laat daarmee gerenommeerde webshops als Fietsenwinkel.nl en Stella Fietsen achter zich.

De uitverkiezing voor deze Award is bijzonder opvallend, want specialistische webshops vallen maar zelden in de prijzen. “Dat FuturumShop deze prestigieuze Award wint in het jaar dat we 20 jaar bestaan, is een enorm dankbaar cadeau van onze trouwe klantenschare. Het geeft aan dat we de goede route hebben gekozen door vanaf oprichting altijd in te zetten op service en een kwalitatief assortiment met steeds meer producten van duurzame materialen”, aldus oprichter Harmen van der Meulen.

Bron: Ondernemen055

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.