Kijk jij ook naar het Apeldoorns Sinterklaasjournaal?

Komt Sinterklaas toch naar Apeldoorn? Hoe gaat hij ervoor zorgen dat alle Apeldoornse kinderen een cadeautje krijgen? En waar is Sinterklaas nu? Het Apeldoorns Sinterklaasjournaal houdt je op de hoogte. Vanaf 20 november wekelijks te zien op Sintinapeldoorn.nl.

Het Apeldoorns Sinterklaasjournaal

In drie afleveringen neemt presentator Jan de Hoop de Apeldoornse kinderen mee in alle ontwikkelingen rondom de komst van de Sint naar Apeldoorn. De eerste aflevering is vanaf vrijdag 20 november te zien. De tweede volgt op vrijdag 27 november en de laatste uitzending van Het Apeldoorns Sinterklaasjournaal is op vrijdag 4 december.

Verrassingspakket voor kids

Het digitale journaal sluit naadloos aan op een verrassingspakket dat alle Apeldoornse basisscholen hebben gekregen. Met dit pakket kunnen de kinderen de Apeldoornse perikelen rondom Sinterklaas in de klas verder beleven.

Alternatief voor de intocht

Door alle maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het in 2020 niet mogelijk om een fysieke intocht te organiseren in Apeldoorn. Een tegenvaller na het landelijke spektakel in 2019. Antoine Joosten, voorzitter van de Stichting Apeldoornse Sinterklaasintocht:  “Ja, dat is natuurlijk balen. We hadden graag voortgeborduurd op vorig jaar, toen de stad vol en het feest groot was. Maar dat kan helaas niet. Dus hebben we een alternatief gezocht. Met Het Apeldoorns Sinterklaasjournaal hopen we dat feest van vorig jaar toch nog een beetje voort te zetten in de woonkamers van de Apeldoornse kinderen.”

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.