Apeldoornse drive thru’s in tijden van corona

Apeldoornse ondernemers zijn ontzettend creatief geworden in deze tijd. Restaurants hebben afhaal- en bezorgservices geïntroduceerd en winkels hebben in een mum van tijd een webshop gelanceerd. Ook kwamen daar de ‘drive thru’s’ de hoek om kijken.

Lokale producten

Het idee van een drive thru is dat je vanuit je auto jouw favoriete, lokale producten kan scoren; of het nou gaat om een borrelplank, bierpakket of diner. Verschillende lokale ondernemers zijn in de afgelopen periode een drive-thru gestart.

Apeldoornse drive thru’s

Een toch wel erg bijzondere drive thru is die van Klein Berlijn. Samen met het Apeldoornse reclamebureau Amazing hebben zij de ‘Amazing Biefstukbar’ geïntroduceerd. Vanuit hun rode zeecontainer serveren zij heerlijke biefstuks van Slagerij ter Weele en (vega) hamburgers.

Ook bij Van der Valk kun je terecht om de Valk verse producten vanuit je auto te scoren. Bij de Valk drive worden o.a. heerlijke burgers, poke bowls en asperges geserveerd. Ga je in plaats van een maaltijd, liever voor een lekker biertje? Ook dat kan! Bij de drive thru van Brouwerij de Vlijt kan je elke zaterdag terecht om heerlijke Veluwse Schavuyt-bieren te scoren.

Kijk voor het gehele overzicht van Apeldoornse drive thru’s op: www.uitinapeldoorn.nl.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.