Hashtag Workmode opent begin volgend jaar vestiging in Apeldoorn

Apeldoornse vestiging Hashtag Workmode voor ondernemende vrouwen

Voor ondernemende vrouwen komt er in Apeldoorn een nieuwe werkplek bij. In het pand aan de Marktstraat 1 opent op 1 januari 2022 Hashtag Workmode. Een ‘all female coworking concept’ dat al kantoren heeft in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vrouwen kunnen er zowel een vaste als een flexibele werkplek huren. Wie bij een van de ‘coworking spaces’ een werkplek huurt, wordt onderdeel van de Hashtag Workmode Community: ‘een groep ambitieuze, overwegend creatieve vrouwen met een open houding’.

Marktstraat - © Sven Scholten

Marktstraat – © Sven Scholten

Aanwinst voor de stad

Hashtag Workmode is een aanwinst voor de stad, vindt Mike van Woudenberg van Ultimate Workspace, die de eigenaar is van het pand. ,,Als eigenaar van verschillende kantoorpanden heb ik jarenlang gepuzzeld over de mogelijkheid om een succesvolle coworking op te zetten in Apeldoorn. Dus toen Hashtag Workmode aangaf interesse te hebben in een locatie in het midden van het land, wist ik dat de match er was.’’

Stephanie Knoors, CMO van Hashtag Workmode, kan niet wachten om nieuwe, ambitieuze vrouwen uit Apeldoorn te verbinden aan de community. ,,Bij ons draait het niet alleen om de werkplek, maar vooral om de relaties die onderling ontstaan. Enerzijds zakelijk: projecten worden uitgewisseld en kennis en netwerk worden gedeeld. Maar ook privé: er ontstaan jarenlange vriendschappen.’’

De locatie aan de Marktstraat heeft een omvang van circa 500 vierkante meter. In hetzelfde pand opent ook een Hashtag Workmode Studio voor fotografie, video content én events. Een langgekoesterde droom van CEO Emilie Sobels die Hashtag Workmode in 2015 heeft opgericht.

Bron: De Stentor

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.