Belastingaangifte doen? CODA helpt!

Maart en april staan bij veel mensen in het teken van de belastingaangifte. CODA biedt daarbij ondersteuning. In CODA Centrale Bibliotheek staan vanaf maandag 10 februari pc’s om gratis en zelfstandig belastingaangifte te doen. Bovendien zijn er in maart vragenuurtjes gepland.

Thuis geen pc of internetverbinding tot je beschikking? Dan kan je vanaf maandag 10 februari terecht in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat. Hier maak je gratis gebruik van een veilige pc en een veilige internetverbinding. De ingevulde aangifte kan bovendien kosteloos uitgeprint worden. Klantenservicemedewerkers van CODA helpen je bij het vinden van de juiste pc’s. Zij ondersteunen echter niet bij het invullen van de belastingaangifte.

Hulp tijdens de spreekuren

Zijn er toch inhoudelijke vragen over de aangifte? Dan zijn er in maart gratis spreekuren waar Sociaal Raadslieden van Stimenz aanwezig zijn. Zij kunnen vragen beantwoorden over het invullen van de (particuliere) belastingaangifte. De inloopspreekuren worden gehouden in CODA Centrale Bibliotheek op maandag 10 en dinsdag 11  maart van 10.00 tot 12.00 uur en op dinsdag 17 maart van 13.30 tot 15.30 uur. Op maandag 16 maart van 13.30 tot 15.30 uur in dok Zuid aan de 1ste Wormenseweg 460.

Let op: het gratis spreekuur is alleen voor mensen zonder koopwoning en zonder eigen bedrijf.

Op www.belastingdienst.nl kan je lezen wat je mee moet nemen naar het vragenuurtje. Vergeet je persoonlijke DigiD-code/wachtwoord in elk geval niet!

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.