Bingotour langs woonzorgcentra in Apeldoorn

Het één na het andere hartverwarmende initiatief schiet momenteel uit de grond. Zo ook het initiatief van het Apeldoornse bedrijf Q-led om een bingotour te organiseren voor ouderen in woonzorgcentra. De organisatie gaat langs op verschillende locaties in Apeldoorn om daar een ware buitenbingo te organiseren.

Bingotour

Q-led voorziet normaal gesproken festivals en evenementen van ledschermen. Nu hun werkzaamheden (grotendeels) stilliggen, wilden zij iets doen waarmee ze de kwetsbare mensen in onze samenleving een hart onder de riem konden steken. En zo kwam het idee van de buitenbingo tot stand! De tour is in volle gang en is inmiddels al langs De Matenhof, Sainte Marie en de Symfonie gegaan. Een fantastisch initiatief, want de ouderen genieten met volle teugen.

Dag met een gouden randje

De getallen worden weergegeven op een groot ledscherm. Heeft er iemand een volle kaart, dan dient er even met de rode vlag gewapperd te worden. Dankzij verschillende sponsoren in de omgeving zijn er mooie prijzen te winnen, zoals een boodschappenpakket of een bloemetje. En als de bingo is afgelopen, wordt er gedanst en gezongen. Kortom: een dag met een gouden randje! Meer informatie >>

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.