Claudio Tabbers: “Ik ben intussen vader geworden, dat maakt alles anders”

IJs maken, de mensen blij maken met dat fantastische product, dat is waar Claudio Tabbers het allemaal voor doet. “Als ik iemand genietend van zijn ijsje de winkel uit zie lopen, dan heb ik wel een geluksmomentje, ja!”

Een stille stad, zonder winkelende mensen, dat is niet goed voor een ijssalon. Hij had het jaar in gedachten dan ook al afgeschreven. “Maar ik dacht wel: ik ga met volle moed het nieuwe seizoen in.” Dat bleek toch wel een beetje tegen te vallen, heel druk was het natuurlijk nog steeds niet. Daar kwam het natte, koude voorjaar nog bovenop.

“Mensen blij maken met ijs, daar doe ik het voor.”

Zakelijk gezien ging het dan wel niet zo goed, maar er zijn van die dingen in het leven die alles in een ander daglicht zetten, heeft hij gemerkt: “In december ben ik pappa geworden, en dat maakt eigenlijk alles toch weer goed. Dan merk je dat sommige dingen minder belangrijk zijn dan je dacht.” Maar toch, dat alles nu langzamerhand weer richting normaal gaat, daar is hij super blij mee. En niet alleen voor zichzelf, ook voor alle ondernemers die het de afgelopen tijd zwaar hebben gehad.

 

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.