CODA start met online Boekenbende voor kinderen in groep 6, 7 en 8

Stel, je hebt thuis een boek gelezen waar je helemaal enthousiast over bent. Dat wil je natuurlijk delen, maar: met wie? En hoe? Speciaal voor al die kinderen gaat de online versie van de Boekenbende bij CODA van start.

CODA Boekenbende

Misschien ken je de CODA Boekenbende al wel via jouw school, maar nu is er dus ook een online Boekenbende voor alle jeugdige leesfanaten in Apeldoorn. In deze online versie ontdek je niet alleen nieuwe boeken, maar ‘ontmoet’ je ook andere lezers en ga je aan de slag met schrijven, tekenen en vertellen. En met lezen natuurlijk. Dit alles doe je lekker chill vanuit huis. Speciaal hiervoor heeft CODA een online prikbord gemaakt waar elke week nieuwe opdrachtjes staan; hier kun je ook jouw mening, verhalen, tekeningen en nog veel meer delen. Doe je ook mee?

Aanmelden

De online Boekenbende is er voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 en we beginnen het liefst zo snel mogelijk. Wil je meedoen, stuur dan een mail naar Chantel Gussekloo (c.gussekloo@coda-apeldoorn.nl) met je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Er kunnen maximaal zes kinderen tegelijk meedoen, dus wacht niet te lang! Wanneer er meer aanmeldingen zijn, gaan we kijken of we een extra groep kunnen starten.

Om mee te kunnen, heb je een/jouw CODA pas nodig en weet je hoe je in de online Bibliotheek en via de LuisterBieb boeken kunt lenen.

Meer weten? Kijk dan op www.coda-apeldoorn.nl/boekenbende.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.