Dessertclub opent haar deuren voor Chapter Two

De Dessertclub weer in Apeldoorn!

In juli j.l. opende het eerste dessert only restaurant van Nederland op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. In verband met de grote vraag was de hele zomer binnen één dag uitverkocht! Maar goed nieuws voor de toetjeslovers onder ons, want om aan de vraag te voldoen, zal de Dessertclub op 1 oktober 2021 haar deuren openen voor Chapter Two!

Dessertclub Apeldoorn Tim Koldenhof

Over De Dessertclub

Het restaurant van ondernemer Tim Koldenhof biedt een avondvullende zeven gangen experience door meesterpatissier Bart de Gans; winnaar van de lekkerste bonbon van 2012 en kandidaat en jurylid bij nationale en internationale vakwedstrijden. Het concept bestond nog niet in Nederland, maar heeft zich eerder al bewezen in New York, Berlijn en zelfs op Bali. De oude industriële hallen van Zwitsal worden omgetoverd tot een hippe club waar je moet zijn geweest.

Reserveren

Wil je een etentje reserveren om de meesterwerken van de meesterpatissiers te proeven? Wees er dan héél snel bij, want er zijn nog maar een paar dagen beschikbaar.

Reserveren doe je hier >>>

Dessertmenu

Organisator Tim Koldenhof: “We gaan in De Dessertclub echt een maaltijdvervangend dessertmenu aanbieden vol verrassende creaties en smaakexplosies. Na het daverende succes van afgelopen zomer, experimenteert het team er momenteel op los met smaken, kleuren en geuren om een uniek menu samen te stellen. Het nieuwe menu wordt binnenkort gepresenteerd.”

Meesterpatissier Bart de Gans: “De desserts zijn lang niet alleen maar zoet, maar bevatten ook voldoende hartige elementen waardoor we een juiste balans creëren door de avond heen. We maken in de gerechten zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke suikers en zoetstoffen uit de pure ingrediënten. Hierdoor voorkomen we een suikerbom en krijgen onze gasten een variatie aan desserts.”

Als gast kun je voor € 69,50 genieten van de zeven gangen experience bij De Dessertclub, die uit te breiden is met een bijpassend wijn- of cocktailarrangement. Wie wil eten in De Dessertclub moet snel zijn met reserveren.

Meer weten? Klik hier >>>

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.