De stoomtrein rijdt en presenteert de StoomCourant én zomeravonden!

Het is de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM) gelukt om ook deze zomer haar reizigers op een veilige én verantwoorde manier een heerlijk dagje uit te bieden! In de periode tot en met 30 augustus rijdt de stoomtrein zelfs elke dag, behalve zaterdag, door het afwisselende Veluwse landschap tussen Beekbergen en Dieren.

StoomCourant

Dit seizoen is er als extra service voor elk gezelschap dat de treinreis met de stoomtrein maakt, een gratis exemplaar van De StoomCourant. Deze historisch vormgegeven interactieve krant staat boordevol informatie over de VSM, het gebied waar de stoomtrein door heen rijdt en nog veel meer!

Uniek is de mogelijkheid voor jong en oud, om de krant tot leven te laten komen met de bijbehorende mobiele app. Je zou bijna vergeten uit te stappen! De StoomCourant is met recht een bewaar-exemplaar.

Zomeravond in de stoomtrein

Bekijk in de vroege zomeravond de Veluwe eens op een andere manier tijdens de avondrit over de Koningslijn met de Summer-Night Express. Je komt ogen en oren te kort want de Veluwe is op zijn mooist tijdens het gouden uur, het laatste uur voor zonsondergang. Om helemaal in de romantische sfeer te komen is het mogelijk om vooraf een borrelpakket bij te boeken voor een nog smaakvollere reis! Meer informatie >>

Praktische informatie

  • De stoomtrein vertrekt om 10.00 en 13.30 uur
  • Er zijn maatregelen getroffen rondom het coronavirus
  • Reserveer vooraf
  • De Summer-Night Express rijdt op woensdag 29 juli, 5 augustus, 12 augustus en 19 augustus
  • Meer weten >>
Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.