Doe een kleine ondernemer in Apeldoorn een gratis steunpakket cadeau

Alles is nu even anders… Dani Levy en Tim Koldenhof besteden doorgaans veel tijd aan het organiseren van evenementen in Apeldoorn. Nu die werkzaamheden stil zijn gevallen zetten de Apeldoorners zich in voor zzp’ers die door de coronacrisis zware tijden beleven. ”Met deze steunpakketten willen we ondernemers laten merken dat we met hen meeleven’’, zegt Dani Levy.

De heren hebben de afgelopen weken gewerkt aan het pakket ‘Hart onder de riem voor de kleine ondernemer’ met leuke en nuttige inhoud om de kleine ondernemers die het zwaar hebben te steunen. Maar zit er eigenlijk in het pakket? Dani: ”Er zit van alles in het pakket. Denk bijvoorbeeld aan een gratis yogales en een bon voor een gratis maaltijd bij Central Park in Apeldoorn.”

Al bijna 200 pakketten zijn de deur uit en hebben kleine ondernemers een glimlach op hun gezicht bezorgd. 055bezorging zorgt ervoor dat de pakketten bij de ondernemers terechtkomen. Mensen kunnen zichzelf of anderen aanmelden, via de website www.zelfstandigapeldoorn.nl.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.