Doe eens lekker wild

Eén van de fijne dingen van Apeldoorn: de natuur is altijd vlakbij. Wie de volledige ‘Veluwe-experience’ wil beleven gaat naar Wildpraat: wildcooking diners, wildplukken en met een beetje geluk ook wild spotten!

wildpraat

De mensen van Wildpraat vind je naast Kasteel Spelderholt in Beekbergen. Een gepassioneerde club van wildliefhebbers, die anderen graag mee laten genieten van het moois van de Veluwe. Oprichter Folkert Jans (‘buitenmens, wild- en natuurliefhebber en fanatiek outdoor-kok’): “We genieten volop van het buiten zijn, de pure eenvoud, het bos en zijn bewoners, de wisselende seizoenen en een eerlijke maaltijd met pure ingrediënten. Onze mooie Veluwe van binnenuit laten ontdekken en beleven. Samen een pure maaltijd bereiden en eten rond het kampvuur. Gezellig bijpraten in een ongedwongen sfeer. Vandaar onze naam: Wildpraat!”

wildpraat

Alles kan
Je kunt alle kanten op met de mensen van Wildpraat. Je kunt ze boeken, exclusief voor je eigen gezelschap. Leuk voor een bedrijfsuitje, heidag, na een vergadersessie, in plaats van een borrel of om een jubileum te vieren. Of gewoon, als bijzondere wildbelevenis met vrienden of familie.

Wildcooking diners
Vaste data met events zijn er ook. Met Wildcooking diners, maar er zijn ook workshops wildcooking en wildplukken. Je gaat sowieso mee het bos in voor een wildexcursie. “Je komt op plekken waar je anders niet zo snel komt”, aldus Folkert. “Je leert de Veluwe van binnenuit kennen. Met een beetje geluk krijg je een wild zwijn, edelhert of misschien wel een wolf te zien. Daarna maakt de outdoorchef live wildbraad klaar op de braai en bij het kampvuur.”

wildpraat

Reserveren
Ook zin in een wildavontuur? Wacht niet te lang, want een deel van de diners en workshops is al volgeboekt. Bekijk de mogelijkheden

wildpraat

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.