Draisma Dynamo organiseerde bijzonder side event met G-volleybal en een gezonde kookworkshop!

Aanstaande vrijdag 23 september is het zover: het WK Volleybal Dames gaat van start! Apeldoorn is met Arnhem en Rotterdam een van de geselecteerde speelsteden. Het WK duurt drie weken en er nemen 24 landen, van vijf verschillende continenten deel. De kwart, halve finale en finale zullen plaatsvinden in Omnisport Apeldoorn! De side events van het WK zijn op dit moment volop gaande, en ook Draisma Dynamo heeft afgelopen dinsdag aandacht besteed aan het WK Volleybal Dames.

In samenwerking met partners van Dynamo hebben ze op Parc Spelderholt een bijzonder G-volleybal evenement georganiseerd. Maar het Wk Volleybal gaat veel verder dan de wedstrijden! Daarom werd er bij het side event ook een gezonde kookworkshop van oud international Debby Stam-Pilon gegeven en waren er drie speelsters uit het eerste damesteam van Draisma Dynamo aanwezig.

Plezier, verbinding en gezonde voeding
Draisma Dynamo is al langere tijd bezig op het gebied van sociaal maatschappelijke events en programma’s. Het WK Volleybal Dames is voor hen een goede gelegenheid om een mooie bijdrage te leveren. Het programma stond in het teken van plezier maken, maar ook in het teken van verbinding en gezonde voeding. Op een leuke en laagdrempelige wijze gingen de G-volleybal teams eerst samen met bedrijventeams aan de slag in de keuken bij Parc Spelderholt. Begeleid door Debby Stam-Pilon werden er samen gezonde snacks gemaakt.

Daarna was het tijd voor een uurtje volleyballen. De dames van Draisma Dynamo Dames 1 en ook de WK mascotte Spike waren erbij om de G-volleyballers en bedrijventeams aan te moedigen, te coachen en te voorzien van tips. Na het volleyballen is er afgesloten met een hapje en een drankje. Als afsluiter van de geslaagde activiteit werden alle deelnemers en begeleiders uitgenodigd om die avond de eerste Europese wedstrijd gezien van de Heren 1 van Draisma Dynamo.

Beleving om nooit te vergeten
De deelnemers van de G-volleybalteams vanuit Stichting De Klup en Parc Spelderholt hebben enthousiast deelgenomen aan deze geslaagde middag. ‘We wilde deze unieke doelgroep gewoon heel graag een beleving geven om nooit te vergeten. En hen tegelijkertijd in beweging brengen en kennis laten maken met de mooie volleybal sport’, aldus Peter de Vries, voorzitter van Stichting Topvolleybal Dynamo. ‘Wat ik hierbij heel bijzonder vind is dat een aantal van onze vaste partners Draisma Bouw, Boon Accountants en Henk van Tongeren Water&Techniek dit event direct hebben omarmd en ook zelf actief meededen aan dit event. En niet te vergeten Stichting De Klup en Parc Spelderholt. Zonder hen hadden we dit mooie event niet kunnen neerzetten.’

Een mooie start
‘We hebben een bijzonder event neergezet een unieke doelgroep. En wie weet is dit wel een mooie start van een jaarlijks terugkerend event, want wat is er nu mooier dan vanuit topsport deze mensen een belevenis te geven die ze nooit meer vergeten. Wij vinden ook dat hier
een rol is weggelegd voor (top)sportorganisaties en zijn blij dat we dit op deze manier en in samenwerking met partners en de gemeente Apeldoorn kunnen neerzetten,’ beaamt ook Ellen Luttikhuis, accountmanager Stichting Topvolleybal Dynamo.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.