Eerste editie van Het Startersevent voor vrouwen in Apeldoorn

Gold Works organiseert 2 september de eerste editie van Het Startersevent voor vrouwen in Apeldoorn. Organisatoren Simone Levie, Shantall Rovers, Robine Blaauw en Maartje Nuesink: “Wij kennen het maar al te goed. Je wil graag beginnen met je bedrijf. Maar waar moet je beginnen? Hoe kom je aan klanten? Hoe werkt het met btw? Heb je een website nodig? Dan is het fijn als je ergens terecht kunt om van ervaringsdeskundigen te horen hoe je het kunt aanpakken. Daarom hebben we Het Startersevent in het leven geroepen.” Het Startersevent is ook voor vrouwen die twijfelen of ze een bedrijf willen beginnen of zich niet helemaal meer lekker voelen in hun huidige baan.

Gold Works
Gold Works is een coworking space en community voor ambitieuze vrouwen in Apeldoorn. Je kunt er natuurlijk een werkplek huren maar vooral komen vrouwen uit Apeldoorn en omgeving er voor het netwerk, de inspiratie en de connectie met andere ondernemende vrouwen.

Antwoord op al je startersvragen
Tijdens het volledig verzorgde Startersevent krijgen bezoekers antwoord op de meest uiteenlopende vragen die je hebt als je een bedrijf begint. “Daarnaast zijn er veel ervaringsverhalen te horen van vrouwen die hun bedrijf al zijn gestart. Zij vertellen over hun uitdagingen en successen tijdens de opstart van hun bedrijf en geven tips waar je op kunt letten. Ook zijn er workshops te doen, bijvoorbeeld Canva en Instagram voor je Business. Natuurlijk is er tijdens Het Startersevent genoeg tijd om te connecten en netwerken met andere startende vrouwen. Informatief én leuk dus.”

Aanmelden kan ook met z’n tweeën
Voor €59,- euro kan jij jouw ticket scoren via www.hetstartersevent.nl. Dit is inclusief lunch en wat lekkers. Vind je het spannend om alleen te komen? Of vind je het gewoon leuker met z’n tweeën? Kom dan lekker samen met je vriendin of kennis. Daarvoor heeft Gold Works een speciale Duo Ticket. Kom je met z’n tweeën, dan is een ticket €50,- euro per persoon.


Maartje Nuesink, Robine Blaauw en Shantall Rovers

Volgend artikel

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.