Festival Roots in the Woods bij Paleis Het Loo

Zaterdag 26 en zondag 27 september | Paleis Het Loo

Op zaterdag 26 en zondag 27 september vindt de 11e editie plaats van het Roots in the Woods herfstfestival, dit jaar op Paleis Het Loo.
Coronaproof genieten van muziek, theater en het lekkerste Veluwse eten en drinken.

Coronaproof herfstfestival

Dit jaar wordt het een editie die in veel opzichten bijzonder is. Want terwijl de festivalorganisatie en Paleis Het Loo de plannen aan het smeden waren voor een vernieuwde en verrassende uitvoering van het festival op de nieuwe gedroomde locatie, gooide corona roet in het eten. Toch viert Roots in the Woods ook dit jaar de komst van de prachtige herfst op de Veluwe. Met een aangepast programma, waarbij veiligheid voor bezoekers en medewerker voorop staat.

Programma

Overdag is er beide dagen Roots in the Woods programma in combinatie met de Paleis Het Loo programmering voor het hele gezin. Op de zaterdagavond vindt er voor het volwassen festivalpubliek een bijzonder streekdiner plaats met de lekkerste gerechten van de Veluwe; bereidt door de chef van Paleis Het Loo en omlijst met festivalprogramma. De kaartverkoop voor het streekdiner is inmiddels gestart.

Het Roots in the Woods festival is hét avontuurlijke herfstuitje waarbij kinderen klimmen en klauteren, avonturen beleven, plezier hebben en stoere dingen doen als zelf popcorn bakken boven een vuur. Gedurende de dagen zijn er ook theatervoorstellingen voor het hele gezin en nog veel meer. Vaders, moeders en opa’s en oma’s én de kinderen genieten van verrassende acts en van het lekkerste festivalfood met het ‘Echt Veluwe’ keurmerk. Dit alles tegen het nieuwe unieke decor van het paleis in de Veluwse bossen.

Dit jaar koop je op de website van Paleis Het Loo één entreekaartje waarna alle activiteiten gratis zijn. Bezoek aan het Stallenplein en de paleistuinen zitten bij de prijs in. Vanzelfsprekend vindt alles plaats volgens de dan geldende COVID-19 maatregelen. Genieten op royale afstand dus. Meer informatie >>

Het Roots Streekdiner

Omdat massaal springen en dansen voor een groot podium niet kan, kiest Roots in the Woods dit jaar voor een andere invulling voor volwassen festivalpubliek. Niet bij de pakken neer zitten en doen wat er wél mogelijk is binnen de geldende COVID-19 regels. Vanuit dat vertrekpunt is er op zaterdagavond 26 september het heerlijke en verrassende streekdiner met festivalsfeer en programma. In samenwerking met Erkend Veluws Streekproduct heeft de chef van het paleis een menu samengesteld uit allerlei gecertificeerde streekproducten. Denk aan forel van Kwekerij ’t Smallert, een jus van Veluwse Schavuyt-bier of heerlijke hangop van zuivelboerderij IJsseloord… zomaar een greep uit het menu.

Een unieke kans om dit smakelijke 3-gangen streekdiner te nuttigen op een wel heel bijzondere locatie inclusief verrassende festival omlijsting. Zo worden de gasten niet alleen culinair in de watten gelegd, maar is er muziek en wordt er letterlijk een artiest opgediend! Deze exclusieve avond kost € 49,50 per persoon, exclusief de drankjes. Tickets bestel je hier.

Aftermovie Roots in the Woods 2019

Hieronder zie je een sfeerimpressie van de afgelopen editie!

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.