Frites Affairs geopend in de Apeldoornse binnenstad

Mensen die de verleiding van heerlijke friet lastig kunnen weerstaan, opgelet! De gloednieuwe friethotspot Frites Affairs heeft een vestiging geopend in de Kapelstraat.

Oer-Hollandse frietjes

Bij Frites Affairs eet je friet van topkwaliteit. Geen Vlaamse of Franse, maar oer-Hollandse friet: mét schil en lekker knapperig. Bovendien kun je kiezen uit verschillende spannende en aantrekkelijke ‘loaded’ varianten. Zo staan er bijvoorbeeld frites uit ‘t seizoen met wisselende toppings, friet met kipsaté of runderstoof en een vegetarische friet caprese op het menu. Je frieten kunnen extra verleidelijk worden gemaakt met een aantal verrassende sauzen en mayonaises zoals zeewiermayonaise of mayonaise met ui en kerrie. Naast friet bestaat het aanbod ook uit heerlijke gourmet hot dogs en burgers met ook weer een vegetarische variant. Verse milkshakes en ijsjes in verschillende smaken maken de traktatie compleet!

De frietjes worden vers gebakken en bereid. Het avontuurtje kan dan ook op elk gewenst moment van de dag plaatsvinden. Je kunt ter plekke van je traktatie genieten, maar deze ook laten inpakken en mee naar huis nemen. Handig!

Openingstijden

Frites Affairs is dagelijks geopend van 12.00 tot en met 19.00 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag iets langer: dan zijn ze ’s avonds tot en met 22.00 uur open.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.