Laat zien hoe royaal het genieten is in Apeldoorn!

Gezocht: royale ideeën!

De heropening van Paleis Het Loo in 2022 wordt een groot feest waar we reikhalzend naar uit kijken. Bovendien is het de verwachting dat jaarlijks 150.000 extra mensen het paleis bezoeken. Dit is dé kans voor de stad en de regio om het Koninklijke thema te etaleren en te laten zien hoe royaal het genieten is in Apeldoorn en op de Veluwe.

Met dit project Koninklijk Veluwe creëren we samen dé Veluwse belevenis: waardevol, royaal en onderscheidend. We ontwikkelen activiteiten, passende producten en promotie voor een publiek dat interesse heeft in het Koninklijke thema of royaal wil genieten van zijn kostbare vrije tijd in en rondom Apeldoorn.

We zijn op zoek naar arrangementen en activiteiten voor een onvergetelijke royale beleving in Apeldoorn en op de Veluwe. Aanbod dat helemaal past in het kroonjaar 2022. Het jaar dat het paleis heropent. Wees creatief en ondernemend!

Koetsrit Cantharel

Heb jij zelf ideeën rondom dit thema waar je even over wilt sparren of ben je op zoek naar een samenwerking? Deel je gedachten en werk samen om de regio zo ‘royaal’ mogelijk te maken!

Heb je aanbod? Laat het ons weten! >>>

VSM

 

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.