Gratis advies over verduurzamen van je huis

Kom ook langs bij het nieuwe Energiepunt aan de Paslaan 1! Vanaf 6 januari kun je hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het verduurzamen van je eigen huis. Op 16 januari is de officiële opening met wethouder Maarten van Vierssen.

Wat is het Energiepunt?

Het Energiepunt is de energie-advieswinkel van de gemeente Apeldoorn. Samen met lokale energiecoöperaties en andere energie-initiatieven helpt het Energiepunt Apeldoorners om hun eigen huis te  verduurzamen. Door gratis en onafhankelijk advies te bieden en te laten zien wat er allemaal kan. Kom binnen en kijk gerust eens rond. Adviseurs Sander Lubberhuizen, Arie Kamphuis en Anja van den Bree verwelkomen je graag met een kopje koffie of thee en helpen je op weg met kosteloos energie-advies.

Wat is er te zien en te doen?

In het Energiepunt vind je allerlei voorbeeld opstellingen van o.a. isolatie, warmtepompen, zonnepanelen en vloerverwarming. Tijdens een rondleiding krijg je veel informatie en inspiratie voor het verduurzamen van jouw eigen huis. Ook kun je hier een afspraak inplannen voor een gratis energie-coachgesprek aan huis. Of je inschrijven voor speciale energie-activiteiten, zoals bijvoorbeeld een avond over isoleren.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.