Gratis adviesspreekuur voor ondernemers op donderdag 16 november

Ondernemers zijn duizendpoten en energieke doeners. Ook de beste ondernemer loopt regelmatig tegen dingen aan waar hij/zij zelf eigenlijk niet voldoende vanaf weet. Bij wie klop je dan aan? Loop iedere laatste donderdag van de maand het Ondernemershuis binnen en krijg antwoord op al je vragen!

Meld je aan

Heb je als ondernemer een vraag of wil je eens vrijblijvend sparren? Kom langs op het ondernemersspreekuur. Je kan je het beste tevoren aanmelden. Een afspraak maken en vraag stellen kan via de volgende link.

Elke laatste donderdag van de maand wordt er van 09.00 tot 13.00 uur in het ‘gebouw 64’ van de Energiefabriek Apeldoorn bij Zwitsal aan de Vlijtseweg 144 een gratis Ondernemersspreekuur gehouden. Als (startende) ondernemer kan je er terecht met de meest uiteenlopende vragen. Je bent verzekerd van een vakkundig antwoord.

Initiatief van Accoris

Het ondernemersspreekuur is een initiatief van Accoris en in het leven geroepen om ondernemers vrijblijvend te helpen met vragen op het gebied van financieringen, financiële administratie, subsidies, fiscale zaken, financiële planning, ICT en juridische zaken.

Accoris is een samenwerkingsverband van zelfstandige professionals, zoals accountants, fiscalisten, juristen, IT-auditors en subsidiologen, die o.a. in Stedendriehoek actief zijn op het gebied van accountancy, corporate finance en governance.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.