Grote antiekmarkt op donderdag 20 augustus op het Marktplein

Het is een begrip in Apeldoorn en ver daarbuiten: de jaarlijkse antiek- en curiosamarkt op het Marktplein. Het was even afwachten of de markt door kon gaan, maar in 2020 strijkt de grootste antiekmarkt van Nederland neer in Apeldoorn op donderdag 20 augustus. Het aanbod is wederom groot!

Hoogwaardig antiek en leuke snuisterijen

Bedrijven die handelen in antiek, antiekverzamelaars en mensen die de zolder van hun voorouders hebben opgeruimd: traditiegetrouw bestaat deze markt uit een mix van deelnemers met verschillende achtergronden. Ze komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland. Er is dus voor iedereen wat wils: hoogwaardig antiek en oude, leuke snuisterijen.

Terug in de tijd

Op deze markt kun je natuurlijk ook even heerlijk ‘terug in de tijd’ en je vergapen aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties en snuffelen tussen boeken en platen en andere sfeervolle artikelen van vroeger.  Hoe leuk het is om naar huis te gaan met iets dat je oma vroeger ook in huis had?

Eten en drinken

Krijg je trek van al dat rondsnuffelen bij de kraampjes? Op diverse locaties op het Marktplein staan stands waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Na afloop kun je natuurlijk ook heerlijk uitrusten op één van de terrassen op het Raadhuisplein of op andere plekken in de stad.

Praktische informatie

  • De antiek- en curiosamarkt is van 09.00 tot 17.00 uur
  • Toegang is gratis
Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.