Twee handige nieuwe tools om jouw uitje in Apeldoorn te plannen

Het zijn lastige tijden… Wat zijn nu eigenlijk de huidige regels? De regels bij de verschillende horecaondernemers verschillen, maar hoe zit dat met pretparken en natuurgebieden? Om die reden zijn nu de volgende twee handige tools ontwikkeld. Daar kan jij zeker mee uit de voeten!

Zoek & boek: een restaurant module

Zin om een hapje te eten in Apeldoorn maar geen idee waar je terecht kunt en welke reserveringsmogelijkheden er zijn? Omdat veel horecabedrijven hun eigen regels hanteren, is er door Apeldoorn Partners een handige tool ontwikkeld: de ‘zoek & boek’-functie. Met deze tool kun je gemakkelijk vinden waar jij naar op zoek bent. Een lunch boeken op zaterdag? Borrelen op donderdagavond? Bekijk de tool op uitinapeldoorn.nl en apeldoorn-binnenstad.nl.

Attracties en bezienswaardigheden

Eropuit in Apeldoorn en de dorpen? Vanaf 2 juli aanstaande vind je alle informatie over attracties en bezienswaardigheden op uitinapeldoorn.nl inclusief welke maatregelen er van kracht zijn per attractie. Zo heb je alle informatie per aanbieder eenvoudig en snel voor handen. Bekijk de tool op uitinapeldoorn.nl.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.