IVN #2uurnatuur Challenge

Herfst challenge: 2 uur per week de natuur in

In de herfst daagt IVN iedereen uit om minstens 2 uur per week de natuur in te gaan met de IVN #2uurnatuur Challenge. Tijdens de koudere herfstmaanden kruipen we het liefst onder een dekentje op de bank, maar het is juist erg goed voor de mentale en fysieke gezondheid om ook dán naar buiten te gaan. Durf jij de uitdaging aan te gaan om minimaal 2 uur per week naar buiten te gaan door uitdagende én ontspannende opdrachten in de natuur uit te voeren? Meld je dan snel aan voor de IVN #2uurnatuur Challenge en ervaar hoe mooi en fijn de herfst natuur is! Na inschrijving op www.2uurnatuur.nl ontvang je de hele maand oktober wekelijks een Challengemail met uitdagende opdrachten en een selectie van #2uurnatuur afdelingsactiviteiten.

IVN #2uurnatuur Challenge

IVN #2uurnatuur Challenge

IVN Apeldoorn organiseert op zondag 17 oktober a.s. twee gegidste paddenstoelwandelingen, om 11.00 uur en 14.00 uur, vooraf aanmelden. Daarnaast is er een individueel te lopen Paddenstoelroute in Park Berg & Bos van 17 t/m 24 oktober. Uiteraard kan je ook meedoen aan deze activiteiten zonder deel te nemen aan de IVN #2uurnatuur Challenge. Voor deelnemers aan de IVN#2uurnatuur Challenge is er op 17 oktober bij de IVN info kraam een groene attentie.

Klik hier voor meer informatie.

Over IVN en IVN Natuureducatie

IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) wil kinderen de leukste natuurlessen van de hele wereld geven. Dat is leerzaam en leuk voor henzelf, en later van essentieel belang voor het behoud van onze natuur. Dus: laarzen aan en er-op-uit!
IVN is een landelijke organisatie die mensen op lokaal niveau bij de natuur betrekt. Lokaal organiseren bijna 25.000 ervaren IVN-vrijwilligers talloze excursies, cursussen, wandelingen, lezingen en andere natuur (belevings-) activiteiten door heel Nederland.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.