We mogen weer uit eten, een terrasje pakken en een drankje doen

Met alle maatregelen in acht genomen mogen de horeca in en rondom Apeldoorn per 1 juni weer open. Zo kunnen we weer een terrasje pakken, borreltje doen of heerlijk uit eten. 

Belangrijkste maatregelen horeca

Op 1 juni mogen de horeca in Nederland om 12.00 uur weer open. Dansgelegenheden blijven nog wel gesloten. Per café, restaurant of bar mogen maximaal 30 mensen aanwezig zijn, mits de 1,5 meter kan worden gehandhaafd vanaf 3 personen. Alle gasten moeten gebruik maken van een zitplaats aan een tafel of bar en moeten vooraf reserveren. Dat is niet verplicht voor het terras.

Wat betekent dat voor jou?

De coronamaatregelen voor horeca worden dus per 1 juni versoepeld. Dat betekent dat we weer uit eten mogen en op het terras mogen zitten! De ondernemers in de Apeldoornse binnenstad gaan er ieders op hun eigen manier mee om. Veel restaurants werken bijvoorbeeld met tijdsvakken die je kan reserveren. Op uitinapeldoorn.nl vind je een overzicht van de horeca in de Apeldoornse binnenstad en alle reserveringsmogelijkheden. Wel zo makkelijk. Veel plezier en blijf gezond!

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.