Verbetering van regionale fietsnetwerk

Informatieavonden over fietsroute Apeldoorn-Epe

Samen met andere gemeenten van de Cleantech Regio werkt Apeldoorn aan het verbeteren van het regionale fietsnetwerk, zodat fietsers zich vlot, veilig en comfortabel kunnen verplaatsen.

Fietstocht

Een van de fietsroutes waar aan gewerkt wordt is de fietsroute tussen Apeldoorn en Epe (F50), met daartussen de dorpen Wenum-Wiesel, Vaassen en Emst.

Inmiddels is het schetsontwerp uitgewerkt naar een voorlopig ontwerp, dat men kan zien. Dat doet de Gemeente Apeldoorn via informatiebijeenkomsten over dit project. De opzet van alle avonden is gelijk.

Drie informatiebijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • maandag 25 oktober in de Prinses Beatrixschool (Papegaaiweg) in Wenum Wiesel;
  • dinsdag 26 oktober in de Grote Kerk (Marktplein) in Vaassen;
  • woensdag 27 oktober in het gemeentehuis (Markt) in Epe.

Tijdens de bijeenkomst wordt er twee keer een toelichting gegeven: om 19.00 uur en om 20.00 uur. Na de presentatie kunnen bezoekers de ontwerptekeningen bekijken en in gesprek gaan met de projectmedewerkers.

In verband met de coronamaatregelen en om (te) grote drukte te voorkomen is het wel noodzakelijk om je aan te melden voor de bijeenkomst. Je kunt je aanmelden door te mailen naar fietsroutes@cleantechregio.nl. Graag hierbij vermelden op welke avond, hoe laat en met hoeveel personen je komt.

Meer informatie en hoe verder

Lees mee over dit project en hoe het na de bijeenkomsten verder gaat op de webpagina over dit project en op de website van de Cleantech Regio.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.