Kasteel Cannenburch en Paleis Het Loo verbonden door nieuwe fietsroute

Kasteel Cannenburch en Paleis Het Loo verbonden door nieuwe fietsroute

Dat Kasteel Cannenburch en Paleis Het Loo bijzondere locaties zijn, dat wisten we al. Nu zijn de twee Veluwse parels officieel met elkaar verbonden door de lancering van een nieuwe fietsroute. 

Bijzonder verleden

De verbinding tussen kasteel Cannenburch en Paleis Het Loo is diep geworteld. De Oranjes woonden op enkele kilometers van Kasteel Cannenburch en kwamen met enige regelmaat op bezoek. Sinds koning Willem III heeft Kasteel Cannenburch bijna alle vorsten van Nederland mogen verwelkomen. Deze bezoeken, en ook een groot aantal (exclusieve) Oranje-souvenirs, zijn t/m 30 oktober te bewonderen in het Kasteel en naastgelegen Bouwhuis. Paleis Het Loo is nog tot en met 29 september BuitenGewoon Open; je kan naar de tuinen, stallen en een bezoek brengen aan het paleisdak.

vazen paleis het loo

Koninklijke fietsroute

De koninklijke dagtocht van 38 km met Kasteel Cannenburch als begin- en eindpunt is één van de acht kasteelfietsrondes. De route is beschikbaar in Nederlands, Duits en Engels en je kan zelf je afstapmomenten invoegen zoals een verhuurpunt van fietsen en e-bikes in Vaassen. De route geeft ook tips voor aantrekkelijke horeca onderweg. Leuk! De route ‘Koninklijk rondje Kasteel Cannenburch en Paleis Het Loo’ is vanaf heden hier samen te stellen en te downloaden.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.