Gezond & gezellig de dagen doorkomen

Kerstinspiratie voor thuis!

Kerstkriebels? Anders dan anders, maar ook in 2021 staat Kerst in het teken van gezelligheid! We brengen het kerstgevoel bij je thuis met allerlei kersttips en inspiratie voor fijne dagen!

Heerlijk kerstdiner thuis

Heerlijk kerstdiner thuis van onze lokale horeca

 • Een heerlijk kerstdiner thuis? Support onze lokale horeca met een kerstmenu aan huis!
 • Heerlijke winterwandelingen
  Het Apeldoornse landschap heeft ontzettend veel te bieden en een fijne wandeling door de glooiende natuur van onze stad is – zeker in deze tijd – geen overbodige luxe. Om je op weg te helpen, tippen we hier een aantal mooie plekken waar je bij uitstek een mooie wandeling kunt maken.
 • Audiotour & lichtprojecties in de binnenstad
  Ontdek de Apeldoornse binnenstad op een bijzondere manier! Onlangs werd de audiotour ‘De Gouden Jaren van Apeldoorn’ onthuld, waarin je als luisteraar letterlijk een kijkje terug in het verleden van Apeldoorn rond het jaar 1900 krijgt.
  Op maandag 20 t/m donderdag 23 december worden bovendien een aantal panden die aan bod komen in de audiotour uitgelicht en worden er met video-mapping historische beelden op geprojecteerd.
 • Tips met kids thuis
  Slaat de verveling toe met de kinderen thuis? We’ve got your back! Er zijn genoeg mooie en leuke activiteiten te bieden. Voor ieder wat wils! Lekker lezen, koken of knutselen met deze tips… Genoeg om te doen vanuit huis!
 • Kerstsfeer in huis: klik hier voor allerlei kersttips en inspiratie voor een mooi gedekte kersttafel, hapjes en versiering.
 • Eropuit tijdens de kerstvakantie? Wij hebben hier de leukste uitjes voor jou verzameld!
 • Vergeet de ander niet
  Wil je iets terug doen voor de maatschappij? Kledingwinkel ’t Maatje verzamelt o.a. boodschappen, menstruatie artikelen, tweedehands kleding zodat anderen (die hier echt behoefte aan hebben) dit gratis mee kunnen nemen.

Fijne feestdagen!

Kerst tips voor thuis

Kerst tips voor thuis

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.