Laat een koninklijk portret van jezelf maken!

De zomervakantie op een koninklijke manier afsluiten? Op 21, 27 en 28 augustus kan je jezelf als een heuse koning of koningin laten vastleggen op een koninklijk portret(je). Een pop-up ‘bierviltjestekenaar’ maakt een tour langs diverse koninklijke locaties en trakteert de bezoeker op een blijvende herinnering aan een prinsheerlijke zomer.

De tour zal locaties als kasteel Doorwerth, Paleis Het Loo en kasteel Staverden aandoen en ervoor zorgen dat de bezoeker zich de koning te rijk voelt. Iedereen die zich laat tekenen wordt namelijk voorzien van een koninklijk attribuut zoals een gouden kroon of scepter.

Razendsnel klaar!
De portretjes worden razendsnel getekend; in een paar minuten tovert de live-tekenaar een goed gelijkende karikatuur op papier. Dit is leuk voor degene die getekend wordt, maar ook voor de toeschouwer. De tekenstijl van de karikatuurtekenaar is grappig en positief, maar nooit beledigend.

Programma

  • Zondag 21 augustus van 12.00 tot 17.00 uur – kasteel Doorwerth, Doorwerth
  • Zaterdag 27 augustus van 12.00 tot 17.00 uur – Paleis Het Loo, Apeldoorn
  • Zondag 28 augustus van 12.00 tot 17.00 uur – kasteel Staverden, Ermelo

(De tekenaar loopt in principe rond op het terrein, maar wanneer er een rij ontstaat wordt er vanaf een vaste plek getekend. Het laten maken van een koninklijk portretje duurt ongeveer 3 minuten. Hier zijn geen kosten aan verbonden.)

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.