Lezing door Hugo Borst én diner in CODA Museum

Hugo Borst geeft op donderdagavond 17 oktober een lezing in CODA Museum. De schrijver en voetbalcriticus verloor in 2018 zijn moeder Joke die leed aan de ziekte alzheimer. Momenteel is in CODA een foto-expositie te zien, gemaakt door Margi Geerlinks. Hier zie je een selectie van ingrijpende foto’s van Joke Borst.

Het arrangement

CODA biedt op donderdag 17 oktober een interessant avondvullend programma met een rondleiding door fotograaf Margi Geerlinks, een etentje in CODA Café en een lezing door Hugo Borst. Margi neemt je op 17 oktober (17.30 uur) mee door de tentoonstelling. Aansluitend verzorgt CODA Café een daghap, waarna Hugo Borst in een lezing voordraagt uit zijn boeken en uit het manifest ‘Scherp op ouderenzorg’. Dit manifest werd meer dan 100.000 keer ondertekend en leidde ertoe dat het kabinet 2,1 miljard euro aan extra geld voor verpleeghuiszorg beschikbaar stelde.

Op het programma

Programma arrangement

  • 17.30 Start rondleiding tentoonstelling Ma door Margi Geerlinks
  • 18.30 Diner in CODA Café

Programma lezing

  • 19.30 Inloop lezing
  • 20.00 Start lezing door Hugo Borst

Over ‘Ma’

Fotograaf Margi Geerlinks ontmoette Joke Borst tien jaar geleden toen zij een foto van haar met haar zoon Hugo maakte. Margi volgde Joke Borst vervolgens vier jaar lang met haar camera. Een selectie van deze foto’s is te zien in de tentoonstelling Ma, foto’s van Margi Geerlinks die nog tot 10 november in CODA te zien is.

Kosten

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.