Maak kennis met de online bibliotheek van CODA

De CODA Bibliotheek is helaas gesloten, maar dat betekent niet dat je geen nieuwe boeken kunt lezen of luisteren. Met je bibliotheekabonnement heb je namelijk toegang tot tal van e-books, luisterboeken en schoolboeken.

1. Voor wie alle boeken al van voor naar achteren gelezen heeft: als lid van CODA Bibliotheek kun je digitaal lezen in een van de ruim 28.000 e-books die online beschikbaar zijn op www.bibliotheek.nl; je logt eenvoudig in met je lenerspasnummer.

2. Ben je jonger dan 18 jaar en heb je alle boeken die je thuis hebt al uit? Kijk dan eens op jeugdbibliotheek.  Je vindt hier massa’s leuke, spannende, ontroerende, mooie en leerzame kinder- en jeugdboeken die je als e-book of luisterboek kunt lenen.

3. De leukste voorleesverhaaltjes vind je op voorleeshoek.nl. Omdat de scholen dicht zijn, kun je via de link www.voorleeshoek.nl/scholendicht voor drie weken een gratis abonnement afsluiten.

4. Speciaal voor beginnende lezers en voor kinderen met dyslexie is er Yoleo.  Hier kun je karaokelezen: terwijl je naar het verhaal luistert, kun je meelezen met ondertiteling.

Voor meer informatie en andere tips bezoek CODA online >>

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.