Moederdag: zo pak je dat aan in Apeldoorn

Het is bijna 10 mei, dé dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Helaas dit jaar geen Moederdagbrunch of diner buiten de deur, maar dankzij onze lokale ondernemers is het tóch mogeijk om jouw moeder te verrassen dit jaar!

Moederdagbrunch, -lunch of -diner!

Verschillende horeca-ondernemers hebben in het kader van Moederdag leuke acties bedacht. Zo heeft restaurant Poppe het restaurant omgetoverd tot een fotostudio. Een fotograaf legt jouw gezin of familie vast en de foto wordt mét een heerlijke brunchbox bij je moeder thuisbezorgd. Een waardevolle herinnering aan Moederdag 2020! Ook Bakken & Zo heeft, in samenwerking met partners, verschillende acties bedacht waar je jouw moeder ongetwijfeld mee verrast. Zo heeft Bakken & Zo in samenwerking met Joop Brouwer een speciale Moederdagdoos ontwikkeld met vijf zoete lekkernijen, versierd in Moederdag-sferen door Joop Brouwer. Ook heeft Bakken & Zo de handen ineen geslagen met WortelWoods en een heerlijke high tea samengesteld mét gepersonaliseerde Moederdagplank.

Cadeautips

Ook hebben we een aantal cadeautips voor jou op een rijtje gezet waar jouw moeder ongetwijfeld blij van wordt. Verras je moeder bijvoorbeeld met een doosje huisgemaakte bonbons van Villa Chocola, een verwenpakket van Dessous Lingerie of een verzorgingspakket van WAAR. Wil je je moeder liever verrassen met een mooi boeket? Onze lokale bloemisten staan voor je klaar om een prachtig Moederdagboeket samen te stellen.

Kijk voor alle Moederdagtips op uitinapeldoorn.nl.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.