Nieuwbouw in de binnenstad: dit komt er tegenover het station

Afgelopen zomer hebben we er kunnen genieten van ‘Olifant goes Serengeti’, maar nu ligt het terrein tegenover het treinstation er weer troosteloos bij. Maar niet voor lang: in het eerste kwartaal van 2021 start daar de bouw van De Crescent-West. Er worden dertig ruime vrije sector huurappartementen en 14 stoere stadsvilla’s gerealiseerd. De oplevering staat halverwege 2021 gepland. 

De stadsvilla’s

Over de dertig appartementen die er gebouwd gaan worden is nog niet veel bekend. Over de stadsvilla’s daarentegen wel. De stadsvilla’s van De Crescent-West tellen vier verdiepingen. Alle woningen beschikken in de basis over een woonkeuken, een woonkamer met vide, drie slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte/berging. Enkele woningen beschikken standaard over een dakterras, andere woningen bieden weer diverse uitbreidingsmogelijkheden.

Het ontwerp is afkomstig van het gerenommeerde architectenbureau De Zwarte Hond, met vestigingen in Groningen, Rotterdam en Keulen. De woningen in hartje Apeldoorn hebben een uniek karakter door onder meer de toepassing van mooi metselwerk in combinatie met natuurlijk hout en grote raampartijen. De woningen krijgen een ruime stadstuin en/of een dakterras, en een eigen berging en parkeerplaats in het besloten gemeenschappelijke binnenterrein.

Alvast een kijkje nemen

Benieuwd hoe het eruit gaat zien? Op de website van De Crescent-West kan je nu de interactieve vogelvlucht bekijken (eventueel ook in VR mocht je daarover beschikken!), zodat je alvast een kijkje kan nemen.

Interesse

Heb je interesse in één van de koopwoningen die er gebouwd gaan worden? Vul dan dit formulier in.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.