Ondernemen055.nl, hét coronaplatform voor de Apeldoornse ondernemer

De impact van het coronavirus wordt iedere dag groter en juist nu kan iedere ondernemer wel wat lokale hulp gebruiken. Daarom is het businessplatform Ondernemen055.nl vanaf nu hét coronaplatform voor de Apeldoornse ondernemer. Met algemene informatie, verhalen van lokale medeondernemers en het samenbrengen van vraag en aanbod.

Ondernemers voor ondernemers

Kennis, inzicht en kunde delen met andere ondernemers, samen de schouders eronder. Dat is waar het om draait op het vernieuwde Ondernemen055.nl. Via het platform kunnen lokale ondernemers zichzelf met de marktplaatsfunctie aanbieden om andere ondernemers uit de brand te helpen. Of juist andersom, hulp vinden om hun eigen onderneming draaiende te houden. Denk aan inzet van personeel waar tijdelijk geen werk voor is, materialen waar enorme vraag naar is of die nu op de plank blijven liggen, of tips en trucs waar andere ondernemers weer van kunnen leren.

Veel nieuwe platforms

De afgelopen weken schoten de platforms voor ondernemers als paddenstoelen uit de grond. Landelijk, zoals helpdehoreca.nl en NLmobiliseert. En ook lokaal, alles-aanhuis.nl, Apeldoornhelpt en Apeldoorn Pakt Aan. Mooie initiatieven die het voor veel lokale ondernemers mogelijk maakt deels in bedrijf te blijven. Ondernemen055 helpt ondernemers juist om elkaar te helpen, om van elkaar te leren en om in verbinding te blijven met elkaar.

Ondernemen055 is een businessplatform van, voor en door ondernemend Apeldoorn. Een plek waar alle informatie en al het nieuws voor ondernemers te vinden is en waar Apeldoornse ondernemingen zichzelf op de kaart kunnen zetten.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.