Alle bezorg- en afhaalinitiatieven van Apeldoornse horeca gebundeld in online zoekmodule

Online zoekmodule van Apeldoornse horeca

Met de herziene coronaregels zijn vele Apeldoornse ondernemers weer gestart met verschillende afhaal- en bezorginitiatieven. Al deze initiatieven zijn hier collectief gebundeld, waardoor de gebruiker in één oogopslag kan zien welke lokale horecaopties er voor handen zijn.

Steun de lokale horecahelden

Hier is een overzicht te vinden van alle afhaal- en bezorgopties in en rondom Apeldoorn. Er kan door gebruikers geselecteerd worden op verschillende filters. Waar heb je zin in? Welke dag? Welke locatie? Er is voor ieders wat wils. Door direct door te verwijzen naar de website van de aanbieder gaat 100% van de opbrengst naar de desbetreffende horecaondernemer.

Bistro Meester - Foto Rob Voss

Kerstmaal aan huis

Ook een overzicht van kerstbrunches en het bestellen van kerstdiners voor thuis behoort tot de mogelijkheden door te filteren op ‘alles voor de feestdagen’. Want ondanks het feit dat de horeca nog geopend mogen zijn, moeten zij als gevolg van de avondlockdown om 17.00 uur gesloten zijn. Voor veel restaurants betekent dat dat zij de deuren helemaal gesloten moeten houden. Het pas geopende Bistro Meester in de Van Kinsbergenstraat is daar een voorbeeld van. Eigenaar Tom Dirksen: “Door de huidige maatregelen hebben we onze bistro helaas tijdelijk moeten sluiten. Maar we gaan natuurlijk niet bij de pakken neer zitten. Net als vele andere horecaeigenaren zijn we onlangs gestart met een afhaalinitiatief en pakken we uit met een kerstdiner voor thuis. Goed en fijn dat alle Apeldoornse horeca-initiatieven gebundeld staan op één plek!”

Aanmelden horeca

Om het overzicht up-to-date te houden, wordt de tool diverse malen per week bijgewerkt. Horecazaken in Apeldoorn die plannen hebben voor een eigen bezorgservice of andere bijzondere services hebben om deze moeilijke tijd door te komen, kunnen zich melden door te e-mailen naar redactie@apeldoornmarketing.nl. Ook wijzingen of bijzondere initiatieven kan men doorgeven via dit mailadres. Deze online tool is een initiatief van Apeldoorn Partners, een samenwerkingsverband tussen Apeldoorn Marketing, Centrummanagement Apeldoorn, Apeldoorn Congresstad, en Toeristisch Platform Apeldoorn.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.