Ontdek Apeldoorn deze zomer met de RoyalRally

Deze zomer koninklijke hotspots op de Veluwe, in het bijzonder in en rondom Apeldoorn, ontdekken? Dat kan met de interactieve RoyalRally! RLLY heeft een prachtige koninklijke rally in de omgeving van Apeldoorn uitgezet waarbij je ook nog eens kunt genieten van heerlijke delicatessen van Traiteur Délicat.

Geniet van de mooiste natuur van Nederland en leer van de indrukwekkende historie. Hier voel je in alles waarom koningen en stadhouders van vroeger al naar dit gebied kwamen om ultiem te ontspannen. Treed per auto in hun voetsporen en ontdek wat koninklijk genieten echt is! Hieronder lees je wat de RoyalRally precies inhoudt en hoe je de rally kunt boeken.

Koninklijke hotspots
Tijdens de RoyalRally kom je langs allerlei hotspots in Apeldoorn en omgeving, zoals Paleis Het Loo, De Grote Kerk, De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij en het Uddelermeer. Wat deze locaties nou met het koninklijk thema te maken hebben en welke locaties je nog meer passeert, dat mag je zelf gaan ontdekken. Vast staat dat je aan het eind van de rally van alles weet over de koninklijke geschiedenis van dit bijzondere gebied op de Veluwe!

Praktische info
Prijs
De prijs voor de RoyalRally is € 29,50. Deze prijs betaal je per auto/telefoon. De organisatie Rlly raadt aan om hier met minimaal 2 en met maximaal 5 personen gebruik van te maken.
Duur
Je rijdt de RoyalRally in ongeveer 4 tot 5 uur uit.
Start
De start is in Hoog-Soeren.
Reserveren
Reserveer de RoyalRally via deze link.

Koninklijk eten
Geen zin om zelf eten te maken voor onderweg? Boek de RoyalRally dan met de speciale ‘royal’ picknicktas! Deze tas bevat allerlei producten die te maken hebben met het royale thema. Wat dacht je bijvoorbeeld van Willem van Oranje-kaas? De picknicktas kost € 10,- per persoon extra, met een minimum van 2 personen.

Reserveren
Graag minimaal één dag van tevoren voor 17.00 uur. Via info@delicat.nl / 055 576 1185. Toch de dag zelf nog een tas ophalen? Je kan het altijd vragen. De tas kan je ophalen tijdens de rally, dit wordt weergegeven in de app, vrij snel na de start van de route. Je kunt de tas tijdens het bestelproces toevoegen aan je winkelmand. Meer informatie >>

Openingstijden Traiteur Délicat
Maandag t/m vrijdag: 13.00 tot 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zondag: 13.00 tot 18.00 uur


De Royal picknicktas van Traiteur Délicat

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.