Ontdek de online NJO Muziekzomer met slotconcerten in Theater Orpheus

Vanwege COVID-19 kan de reguliere NJO Muziekzomer geen doorgang vinden, maar er is goed nieuws voor alle liefhebbers: je kan nu een kaartje kopen voor de online editie van dit muzikale evenement! In de periode van 31 juli t/m 14 augustus komt er elke dag een uitzending online te staan, met daarin nieuwe opnames met young artist in residence Kika Sprangers en met een aantal ensembles dat anders liveconcerten zou hebben gegeven. En dat alles opgenomen op enkele van de reguliere toplocaties!

Dit staat er nog meer op het programma

Ook zijn er opnames opgedoken van de mooiste concerten van o.a. het Nationaal Jeugdorkest (NJO) en worden beelden uit het televisie-archief van Beeld & Geluid in Hilversum getoond. Om het festivalgevoel te versterken worden de online afleveringen omlijst door interviews met o.a. de optredende musici, dirigent en artistiek adviseur van het Nationaal Jeugdorkest (NJO) Antony Hermus, de boswachter van Nationaal Park de Hoge Veluwe en lichtontwerper Teus van der Stelt. Bekijk hier het gehele programma.

Over de NJO Muziekzomer

De NJO Muziekzomer zorgt er iedere zomer weer voor dat het stoffige imago van klassieke muziek wordt afgeschud. Dat komt door de bijzondere samenwerkingen tussen jonge getalenteerde musici en gerenommeerde coaches en dirigenten. Het enthousiasme zorgt ervoor dat klassieke muziek weer jong, fris en spannend wordt!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de online editie is inmiddels gestart. Voor € 5,- bekijk je een online editie. Passe-partouts voor alle vijftien afleveringen kosten € 25,-.

Slotweekend met liveconcerten

Op zaterdag 15 en zondag 16 augustus, het slotweekend van de NJO Muziekzomer Gelderland, wordt een tweedaags minifestival georganiseerd in Theater Orpheus. Onder andere het Jeugdorkest Nederland en saxofoniste Kika Sprangers staan op het programma! Binnenkort worden op www.muziekzomer.nl nadere details bekendgemaakt.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van NJO Muziekzomer.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.