Ontdek Park De Hoge Veluwe vanuit huis

Omdat we nu veel binnen zitten, heeft Het Nationale Park De Hoge Veluwe ervoor gezorgd dat we vanuit huis toch nog een beetje van de natuur kunnen genieten. En hoe! Via live streams word je rondgeleid door het park en ontdek je de mooiste plekjes.

Ontdek het park

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is momenteel gewoon geopend via de entrees Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen. Daarbij is er echter wel besloten om Jachthuis Sint Hubertus, het Kröller-Müller Museum, de beeldentuin en horeca- en winkelgelegenheden te sluiten. Ook rondleidingen en overige activiteiten zijn geannuleerd. Om natuurliefhebbers vanuit huis toch een kijkje te laten nemen in het Jachthuis of op een andere bijzondere plek in het park, organiseert Park De Hoge Veluwe elke dinsdag en zaterdag ‘Thuis bij De Hoge Veluwe’.

Elke dinsdag en zaterdag live

‘Thuis bij de Hoge Veluwe’ is een live stream die via de Facebook-pagina van Park De Hoge Veluwe wordt georganiseerd. Tijdens de live streams ga je met de boswachter op zoek naar bijzondere vogels, krijg je een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus en ontdek je hoe het wild reageert op de rust die momenteel in het park heerst. Een bijzonder kijkje in het park, en dát vanuit je huiskamer.

Bekijk ‘Thuis bij de Hoge Veluwe’ hier.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.