Pinksteren: dit is er te doen in Apeldoorn

Pinksteren 2020 in Apeldoorn is anders dan je gewend bent. Dit jaar geen langste platenbeurs, foodtruckfestival of lunchen in de stoomtrein. Maar niet getreurd: er is namelijk nog voldoende leuks te doen. Houd je rekening met de maatregelen van het RIVM? Perfect!

Horeca weer open per 1 juni

Vanaf 1 juni (Tweede Pinksterdag) om 12.00 uur mogen de Apeldoornse restaurants en cafés hun deuren en terrassen weer (beperkt) openen. Natuurlijk wel met inachtneming van de anderhalvemetermaatregel. De horeca staan te popelen om je weer te mogen ontvangen, maar respecteer de maatregelen van het RIVM en de overheid. Wil je de een bezoekje brengen aan een café of restaurant? Leg dan eerst contact met de desbetreffende locatie en reserveer een plek.

Wandel- of fietstocht

In en rondom Apeldoorn zijn een aantal prachtige fietstochten uitgestippeld waarbij je langs de mooiste plekjes op de Veluwe komt. Van het Koninklijke rondje tot de Oranjefietsroute en van Het Nationale Park De Hoge Veluwe tot Radio Kootwijk. Ga je er liever op uit om te wandelen? Ontdek de natuur met één van de prachtige wandelingen in of rondom Apeldoorn. Houd bij een wandel- of fietstocht rekening met de maatregelen van het RIVM.

IJsje scoren

Het is heerlijk weer om tijdens dit extra lange weekend een lekker ijsje te scoren! De ijssalons in Apeldoorn bieden de meest uiteenlopende smaken, coupes en shakes. Even afkoelen en bovenal genieten.

Attracties weer open

De attracties en musea in Apeldoorn gaan ook langzaamaan weer open. Bij alle bedrijven zijn coronamaatregelen van kracht. Kijk goed bij de attractie waar je heen wilt gaan welke regels daar van toepassing zijn en of het nodig is om vooraf je tickets te kopen en te reserveren.

Kijk voor het gehele overzicht op www.uitinapeldoorn.nl.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.