Roots in the Woods strijkt neer op de bosweide in Stadspark Berg & Bos

Roots in the Woods 2021

Kom en vier de herfst!

Roots in the Woods ©Adriaan Holsappel

Roots in the Woods ©Adriaan Holsappel

Een kleinschalig festival, back-to-basic maar nog steeds met muziek, lekker eten en drinken en theatervoorstellingen voor jong en oud. Geniet van het programma, van elkaar en vooral van de plek. Zó royaal in het groen…

Roots in the Woods

Culinair genieten

Roots in the Woods presenteert het 3-gangen menu (geschikt als lunch en diner) Lokale Kost, in samenwerking met de Veluwse chef Christian Weij. Christian is fermentatiegoeroe, food designer, pop-up chef, oprichter van Smaakpark, schrijver en meer! Speciaal voor Roots presenteert hij een laagdrempelig, innovatief menu. En dat is genieten met fijne achtergrond deuntjes, brandende vuurtjes en lekker in de natuur!
Kaarten voor Lokale Kost koop je hier.

Routes in the Woods

Routes in the Woods

Mountainbike tochten “Routes in the Woods”

Wie actief de Veluwse natuur door wil op de onverharde paden kan zich inschrijven voor het programma “Routes in the Woods”. Er zijn twee afstanden, 85 en 125 kilometer. Start en finish is op het gezellige festivalterrein op de Bosweide, waar je bij kunt komen met muziek, lekker eten en een welverdiend speciaalbiertje.
Schrijf je hier in >>>

Live muziek!

In samenwerking met Poppodium Gigant heeft Roots in the Woods weer een mooi muziekprogramma samengesteld.
Op zaterdag speelt niemand minder dan muzikale duizendpoot Aaron Asbury afgewisseld door Cookhouse, met heerlijke pop- en folkdeuntjes.
Op zondag kun je genieten van de diepe, donkere stem van Rocco Ostermann afgewisseld door de 6 koppige formatie Darlyn, waarbij stilzitten waarschijnlijk niet meer lukt!
Klik hier voor meer informatie >>>

Bostheater

In samenwerking met Theater Orpheus staan er twee voorstellingen op het programma.
Op zaterdag (13:00, 15:00 en 17:00 uur) vertelt verhalenverteller Hans Platenkamp het avontuurlijke “Life of Matheo”, waarbij een leuke interactie tussen de band, verteller en het publiek ontstaat. Een 4-koppige band met saxofoon, gitaar, bas en percussie brengt je voorbij scènes uit het kleurrijke Afrika, waarbij de geluiden en ritmes het voorstellingsvermogen van luisteraars van alle leeftijden weten te prikkelen.

Roots in the Woods Lejo Sesamstraat

Op de zondag maar liefst twee theatervoorstellingen!
Op hun nieuwe avontuur trotseren tweeling Robbie en Roef samen gevaarlijke plekken zoals de leeuwentuin en het superbloedhete Saharazand. Maar de tweeling maakt ook voor het eerste kennis met elkaars verschillen…
En Lejo (bekend van Sesamstraat) komt naar de bosweide met een bonte stoet vrienden: een koe met een eetprobleem, een blaffende buldog en een stuntelige tapdanser. Je vergeet acuut dat je naar blote handen en houten ogen zit te kijken. Verfrissend eenvoudig en o zo expressief! “Doe jezelf en je (klein)kinderen een groot plezier met deze vrolijke, woordloze familievoorstelling vol muziek.”
Na afloop kunnen de kinderen zelf Lejo-oogjes knutselen.

Praktische informatie

Waar? Op de bosweide in Stadspark Berg & Bos | J.C. Wilslaan 21 Apeldoorn
Wanneer? Zaterdag 2 & zondag 3 oktober 2021, 12:00 – 19:00 uur (het terrein opent om 11:30 uur)

Klik hier voor meer details en tickets >>>

Roots in the Woods

Roots in the Woods

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.