Sinterklaasintocht in het Oranjepark op zaterdag 12 november

Sinterklaasje kom maar binnen… Op zaterdag 12 november 2022 is de intocht van Sinterklaas in Apeldoorn! 

Pepernotenpark

Op zaterdag 12 november verwelkomen de Sint en de Pieten alle Apeldoornse kinderen in het Pepernotenpark, beter bekend als het Oranjepark. Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn allerlei activiteiten gepland, zoals Pietengym met Accres, spetterende optredens van Joji School of Arts en Dj&Pesto, pakjes gooien en voetballen. En dit jaar voor het eerst: een live-uitzending van het Apeldoorns Sinterklaasjournaal uit het park met presentator Jan de Hoop. Het belooft een groot feest te worden!

Doe mee aan de kleurwedstrijd

Het begint al een ware traditie te worden: ieder jaar, sinds de landelijke intocht van Sinterklaas in Apeldoorn, wordt er een speciale Apeldoornse kleurplaat gemaakt. Dit jaar is daar een kleurwedstrijd aan verbonden. Want uit alle kleurplaten die ingezonden kleurplaten wordt één winnaar gekozen. Dit Apeldoornse kind mag op zaterdag 12 november het Pepernotenpark openen samen met de burgemeester en de kinderburgemeester van Apeldoorn.

Wat moet je doen om te winnen?

  • Download en print de kleurplaat via sintinapeldoorn.nl/kleurwedstrijd
  • Stuur een mail met daarin het volgende:
    • een foto van de ingekleurde, geverfde, geknutselde kleurplaat
    • jouw naam, leeftijd en telefoonnummer

Stuur de mail uiterlijk zondag 6 november 2022 23.59 uur via sintinapeldoorn@gmail.com toe. Dinsdag 8 november 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt op sintinapeldoorn.nl/kleurwedstrijd.

Meer informatie over de kleurwedstrijd >>

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.