Slapen bij de apen

Heb jij altijd al bij de apen in Apenheul willen slapen? Dan is dit een unieke kans! Apenheul viert dit jaar haar 50e verjaardag en viert dat graag met jou! Kom dit seizoen exclusief overnachten op een privé schiereiland, middenin Apenheul, naast het eiland van de orang-oetans. Maak Apenheul mee zoals alleen de oprichter Wim Mager dit 50 jaar geleden heeft gekend!

Beleef Apenheul in de avond en overnacht in een luxe ingerichte 4-persoons Apenheul-lodge, inclusief VIP-arrangement. Een privé gastheer of gastvrouw legt je tijdens deze dagen helemaal in de watten.

slapen bij de apen

De Tiny lodge is splinternieuw en is in samenwerking met Europarcs gerealiseerd. In de lodge vind je een douche, een toilet, opgemaakte bedden, handdoeken én een keukentje met een goed gevulde koelkast. Geniet van een geheel verzorgde barbecue, voorbereid door een kok. Je wordt omringd door bijzondere apengeluiden en de rust van de natuur. De volgende dag begint met een heerlijk ontbijt vanaf je privéterras met uitzicht op de orang-oetans. Na het uitchecken mag je nog de hele dag in het park besteden.

Activiteiten zomeravonden

Wil je meer beleven tijdens je overnachting in Apenheul? Boek dan de lodge op een vrijdag of zaterdag tussen 23 juli en 28 augustus en geniet van de extra activiteiten op de zomeravonden.

Slapen bij de apen VIP-arrangement

Het VIP-arrangement ‘Slapen bij de apen’ bestaat uit:

  • Een overnachting voor maximaal 4 personen
  • 2 dagen toegang tot Apenheul
  • Een gevulde koelkast
  • Een geheel verzorgde (met vlees- en vegetarische ingrediënten) barbecue voorbereid door een kok
  • Een volledig verzorgd ontbijt die naar de lodge wordt gebracht.

Zie jij het al voor je? Slapen bij de apen in deze exclusieve Apenheul-lodge kan alleen dit seizoen in de weekenden én tijdens de zomer- en herfstvakantie! Er is slechts één Apenheul-lodge dus pak deze unieke kans. Weet je trouwens dat je met het boeken van dit VIP-arrangement ook een goed doel steunt? Een deel van de opbrengst gaat naar het nieuwe verblijf voor onze Javaanse langoeren.

>> Boek een overnachting in de Apenheul-lodge

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.