Spannend en uitdagend voor alle leeftijden: escape room @ home

Zit jij vanwege de coronacrisis ook thuis en weet je niet goed wat je allemaal kan doen? Speel dan de nieuwe ‘escape room @ home’ van SOS Events. Met deze game haal je via jouw eigen tablet of smartphone een heuse escape room in huis! Je speelt de game namelijk via een app waardoor je het huis niet hoeft te verlaten. Je krijgt één uur de tijd om te ontsnappen uit bijvoorbeeld een boerderij, hotel, kasteel of groot landhuis. Je kan de escape room in je eentje spelen maar ook in teams tot vijf personen.

Vind jij de uitgang?

De escape rooms zijn zo gemaakt dat je de game samen met je kinderen kan spelen. Per leeftijdscategorie is er een escape room beschikbaar met een eigen thema die past bij elke leeftijd. Om de uitgang te vinden moet je diverse raadsels oplossen, (internet) zoekopdrachten voltooien en leuke foto- en video-opdrachten maken. Per opdracht ontvang je dan een aanwijzing waarmee je de uitgang zo snel mogelijk zou moeten kunnen vinden.

Escape rooms

Zo werkt het

Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Vervolgens kan je de game direct starten! Met jouw unieke inlogcode kunnen jullie de escape room @ home één keer spelen. Kosten: € 9,99. Meer informatie >>

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.