Bezoek in november de betoverende Spirit of Winter!

Ben jij nog op zoek naar een leuk uitje in november? Betoverende buitenfair Spirit of Winter opent dit jaar van woensdag 16 t/m zondag 20 november haar poorten! Stel je voor weer heerlijk te kunnen flaneren langs mooie stands, een koffietje doen op een terras of een inspirerende workshop te bezoeken…Dat wil je niet missen!

Betoverende buitenfair
In de lanen van Paleis Het Loo tonen diverse specialisten het beste van wat ze in huis hebben. Denk aan smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met ‘fashion musthaves’, van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en nog veel meer…

Flaneer weer heerlijk langs de prachtige stands, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of bezoek een van de inspirerende workshops over wijn en chocola. Ga lekker lunchen in het restaurant van Paleis Het Loo de ‘Prins Hendrik Garage’ of neem voor de ‘lekkere trek’ een vers gemaakte snack bij een van de Foodtrucks.

Nieuw! Spirit of Winter by Night
Diverse openingsdagen is het van 16.00 tot 20.00 uur Spirit of Winter by Night! Met de vele flonkerende lichtjes, de prachtig uitgelichte lanen en stands én heel veel gezelligheid een bijzondere beleving van de warmste winterfair van ‘t land!

Wil je Spirit of Winter ook in de avonduurtjes beleven? Boek dan je tickets online met korting! Koop je aan de kassa een By Night ticket dan betaal je een speciaal Spirit of Winter By Night tarief van € 12,50. Let op! Een dagkaart is óók geldig voor Spirit of Winter by Night. Meer informatie >>

Ontdek ‘de Hofkeuken’
De Hofkeuken is voor bezoekers van de Spirit of Winter-fair al jarenlang een geliefde ‘break’ tijdens het shoppen. Neem even de tijd om te luisteren naar het bijzondere verhaal van van wijnmaker Robert en Chocolatier Peter of sommelier Cora. Laat je weer inspireren voor de feestdagen door Chefkoks Björn en Tamar. Of sabreer samen met Butler Paul een fles champagne met een sabel… Meer informatie >>

Kaartverkoop
Dagtickets kosten € 17,50 per persoon. Bestel je tickets via de website >>

Praktische informatie & openingstijden
Data: woensdag 16 t/m zondag 20 november 2022
Honden zijn niet toegestaan op zowel Spirit of Winter als Paleis Het Loo met uitzondering van blindengeleide- en hulphonden.
Bijna alle standhouders hebben een pinautomaat in hun stand. Het advies is om alvast te pinnen voor je Spirit of Winter bezoekt. Er staat geen pinapparaat op het terrein.
Meer informatie & tickets >>

Openingstijden
De openingstijden per dag worden later dit jaar bekend gemaakt.

Locatie
Paleis Het Loo
Koninklijk Park 1
7315 JA Apeldoorn

Plan je route

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.