Starterscafé: gratis informatie voor startende ondernemers op 21 november in Apeldoorn

Ben je van plan om voor jezelf te beginnen? Of misschien ben je al gestart en kun je wel wat extra hulp en informatie gebruiken? Dan is Rabobank Apeldoorn op donderdagavond 21 november the place to be. Ook als je geen Rabo-klant bent!

Op het programma

Speciaal voor jou organiseert Rabobank Apeldoorn en omgeving op deze avond het Starterscafé. Als gastspreker hebben we Tom van Dieren van SEA’SONS uitgenodigd. Deze 21-jarige startende ondernemer uit Apeldoorn heeft een uniek concept in de markt gezet van zwembroeken en t-shirts die van kleur veranderen en is hiermee zeer succesvol. Hoe gaaf is dat! Daarnaast kun je de workshop ‘Een vliegende start’ van Startup Apeldoorn volgen. Deze workshop, die een half uur duurt, geeft jou tools hoe jij jouw talenten het beste in kunt zetten. Niet alleen voor tevreden klanten, maar ook om goede resultaten te behalen.

Alle informatie die je nodig hebt

Verder zijn er deze avond verschillende stands met specialisten op het gebied van ondernemen. Zo krijg je info over fiscale en juridische aspecten van het ondernemen en is er een grafisch vormgever aanwezig. Uiteraard informeren we je ook over het bijhouden van een goede bedrijfsadministratie. Je bepaalt zelf welke info voor jou interessant is.

Meer info over tijdstip, programma en aanmelden vind je hier.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.