Lever een positieve maatschappelijke of ecologische bijdrage

The Impact Days in Apeldoorn

Van 18 tot 20 november doet Apeldoorn mee aan The Impact Days. Tijdens The Impact Days krijgen ondernemers de mogelijkheid om aan het publiek te laten zien hoe zij op hun manier impact maken met hun onderneming. Denk bijvoorbeeld aan: exposure op het digitale platform van The Impact Days, een rondleiding door het bedrijf of het organiseren van een workshop.

The Impact Days Apeldoorn

The Impact Days Apeldoorn

Steeds meer Apeldoornse ondernemers leveren met hun werk een positieve maatschappelijke of ecologische bijdrage. Deze ondernemers noemen we impact ondernemers. Impact ondernemers zetten zich bijvoorbeeld in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, afvalvermindering of armoedebestrijding in wijken.

Begin dit jaar heeft de gemeente Apeldoorn de landelijke City Deal Impact Ondernemen ondertekend, waarbij is afgesproken om impact ondernemers nog beter te gaan faciliteren en ondersteunen. Om deze afspraken een kickstart te geven doen wij dit jaar als gemeente mee aan The Impact Days.

Onze impact ondernemers

The Impact Days Apeldoorn staat in het teken van verbinden, inspireren en kennisuitwisseling. We geven onze impact ondernemers graag een podium. Hieronder vind je een overzicht van ondernemers in Apeldoorn die zowel online als op locatie te ontdekken zijn.

 • Hotel en Kasteel Spelderholt
  Een bijzonder concept waarbij studenten met een (lichte) verstandelijke beperking een prettige leeromgeving krijgen waarin zij de kans krijgen om hun zelfredzaamheid te vergroten.
 • The Bridging Company
  The Bridging Company is een sociale onderneming waar unieke mensen unieke producten maken met unieke materialen. The Bridging Company gelooft in: mensen ondersteunen om hun eigen kracht weer te ontdekken.
 • Campus Woudhuis
  Midden in de bossen, in een prachtig natuurgebied vol recreatie en educatie werken IVN, Natuurmonumenten, ’s Heeren Loo en de Onderwijsspecialisten samen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en leerlingen uit het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) krijgen hier de kans om te leren en te werken in het groen.
 • Retulp
  Mission Indisposable: de missie van Retulp is het gebruik van wegwerpplastic tegen te gaan. Dat doet Retulp door herbruikbare drinkflessen op de markt te brengen, vooral van RVS en desgewenst voorzien van het logo van de afnemer.
 • Circular Booster
  Bedrijven die circulaire doelen willen realiseren, hebben nieuwe ontwerpen en processen nodig. Daar helpt Circular Booster graag aan mee.
 • WAAR
  Duurzame, eerlijke en WAARdevolle kerstpakketten!
 • De Fermenteerfabriek / ZwamBoon 
  Biologische vleesopvolgers, probiotica frisdranken en workshops fermenteren.

Meer weten? Mail dan naar impactdays@apeldoorn.nl

Klik hier voor meer informatie >>> 

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.